WAT WIJ DOEN...

We bieden een verscheidenheid aan diensten aan onze klanten, waaronder

IDEE

Heb je een goed idee en moet je dat visualiseren? Zoek niet verder. We optimaliseren uw idee tot een professionele filmproductie. Van script tot het vinden van het perfecte team. En van opname tot bewerking. We doen het allemaal.

(Lees verder...)

MEDIA

Video en film is de toekomst van media en sociale media. Daarom is het de perfecte marketingtool. Wij maken de perfecte video-inhoud voor uw merk of bedrijf. Je kunt deze content verspreiden op je YouTube-, Facebook- en Instagram-pagina.

(Lees verder...)

FILM

Door middel van film kunnen we uw ideeën en visies waarmaken. Onze passie is films maken voor de wereld. We maken korte films en bedrijfsfilms voor bedrijven. We zullen u begeleiden naar het perfecte eindproduct.

(Lees verder...)

FOTOGRAFIE
Een paar goedgetrainde fotograafogen lieten ons de wereld op een prachtige manier zien. Iedereen heeft een andere uitstraling. Het is de taak van de fotograaf om naar de wereld te kijken en daar de beste visies van te krijgen. Niet het gewone, maar het extra gewone. We zien, creëren en bewerken elke scène. Totdat de perfecte foto er is. een

(Lees verder...)

Ons team

Citaten

"Het was een genoegen om met je samen te werken. Een unieke manier om de wereld achter de camera te zien. "

Olaf
Olaf van der Hee http://www.olafvanderhee.nl/
Beyond the Tide | Trailer
Korte film - Agent Zero
Till It's Gone

KOM MET ONS IN CONTACT...

Stuur ons een bericht voor meer informatie en vragen.